Інтер'єрний стілець Sektor ST1 OG (Додаткова знижка для закладів освіти та гуртових замовлень)

Sector
ST1 OG
1499,00
грн.

Інтер'єрний стілець Sector ST1 OR

Це стильний стілець, який чудово підійде для домашньої кухні, вітальні, для дачі. Він також чудово впишеться в інтер'єр кафе, бару або літнього майданчика. Сидіння виготовлене з товстостінного пластику. Спеціальні добавки роблять пластик міцнішим і захищають його від впливу ультрафіолету. Ця модель представлена ​​у кількох кольорах.
Для захисту покриття підлоги ніжки стільця оснащені захисними пластиковими заглушками. Модель має невеликі габарити, середньої висоти спинку, а значить чудово підійде для людей і невисокого, і середнього зросту. Форма спинки з поперековою підтримкою допоможе зробити перебування у кріслі досить комфортним.
Основні переваги вологостійкість (не пошкоджується від контакту з рідиною) не вбирає в себе запахи їжі або миючих речовин ергономічний дизайн (спинка та сидіння максимально відтворює будову хребту) легкий в прибиранні (для швидкого результату зітріть бруд мокрою ганчіркою і просушіть, а для повноцінного збирання використовуйте миючі засоби) компактність та мобільність (легко пересувати завдяки отворам під руку в спинці стільчика).

Габарити спинки - 420 х 370 мм.
Габарити сидіння - 430 х 400 мм.

ST
Click to order