Комплект парта + стільчик - трансформери Sector "Реноме" (4-6 ростова)

Навчальний комплект мебелів парта та стілець Sector "Реноме" - чудово підходять, як для закладів освіти, так і для домашнього використання.

Даний комплект відповідає рекомендаціям Міністерства Освіти і Науки України та розрахований для дітей зростом від 145 до 175 см. (ростова група №4-6).

Спеціальний виріз на стільниці дозволяє правильно сидіти за столом, поклавши лікті на стільницю під час навчання, що сприяє правильному формуванню осанки дитини.

Поличка під стільницею створює додаткове місце для зберігання книг, зошитів та канцелярського приладдя.

Характеристики:

  Кут нахилу стільниці регулюється від 0 до 54 градусів. Завдяки механізму "мультифлекс" не потрібні додаткові інструменти.
  Стільниця, полиця та екран – ДСП ламінована 16 мм. Кромка Т-подібна
  Розмір стільниці ШхГ 700х500мм
  Металеві частини учнівського столу виготовлені з квадратної труби 25х25х1,2 мм та 20х20х1,2 мм та мають захисне декоративне покриття – порошкова фарба.
  Стілець регулюється за висотою від 34 до 42см
  Каркас стільця виготовлений з квадратної труби 25х25х1,2 мм і 20х20х1,2 мм з нанесенням порошкової фарби.
  Комфортне м'яке сидіння і зручна широка спинка
  Зовнішня тканина - савана
  Наповнювач - поролон
  Розмір спинки : 380х160х30 мм
  Розмір сидіння : 380х320х30 мм
  Усі виступаючі закінчення металевих деталей каркасу закриті пластиковими заглушками, які запобігають травмуванню учнів та пошкодженню підлоги

Виготовлено в Україні

Однією з головних переваг покупки вітчизняного товару є підтримка вітчизняного виробника та української економіки в цілому. Крім того, покупка вітчизняного товару знижує залежність від імпортованих продуктів та допомагає збільшувати рівень самодостатності країни.