Комплект парта + стільчик - трансформери Sector "Юніт" (4-6 ростова)

3280,00
грн.
Основні характеристики комплекту парта + стілець "Юніт 4-6":

  • Розмір стільниці: 700*500 мм
  • Регулювання висоти стільниці: 640, 700, 760 мм відповідно для 4-ї, 5-ї та 6-ї ростової групи
  • Антисколіозний виріз з боку учня для ергономічної форми та запобігання викривлення осанки
  • Регулювання кута нахилу стільниці від 0 до 44 градусів за допомогою механізмів Multiflex
  • Зйомна полиця під стільницею
  • Бокові стійки стільця металеві, з регулюванням по висоті та з покриттям напиленням порошкової фарби сірого кольору
  • Гачки для підвішування рюкзаків на стійках металевого каркасу столу
  • Стільниця, полиця та екран столу виготовлені з плит ламінованих ДСП емісії класу Е1, товщиною 16 мм
  • Регулювання висоти сидіння стільця: Стілець регулюється у залежності від зросту учнів та групи зросту: висота сидіння - 380, 420, 460 мм відповідно для 4-ї, 5-ї та;6-ї ростової групи.Відповідно висота спинки стільця 740, 780 і 820 мм.
  • Вага стільця: 4,5 кг
  • Вага комплекта: 13,4 кг

Переваги:

  1. Регульованість: стіл та стілець регулюються відповідно до зросту та віку учнів, що забезпечує правильну позицію для навчання, антисколіозний виріз стільниці допомагає уникнути викривлення осанки.
  2. Ергономічність: стіл та стілець мають зручні форми та регульовані елементи, що дозволяє учням комфортно сидіти та працювати.
  3. Надійність та міцність: металеві деталі стільця та столу виготовлені зі сталі, що забезпечує довговічність та стійкість до впливу зовнішніх чинників.
  4. Безпека: всі виступаючі закінчення металевих деталей закриті пластиковими заглушками, що запобігає травмуванню учнів та пошкодженню підлоги.
  5. Зручність: стіл має зйомну полицю та підставку для олівців, що забезпечує зручність у використанні та організації робочого місця учня.



Виготовлено в Україні

Однією з головних переваг покупки вітчизняного товару є підтримка вітчизняного виробника та української економіки в цілому. Крім того, покупка вітчизняного товару знижує залежність від імпортованих продуктів та допомагає збільшувати рівень самодостатності країни.


Комплект парта+стілець “Юніт 4-6”
Габарити пакування комплекта: 750мм х 560мм х 120мм. Вага комплекта: 13,5кг.

Парта одномісна “Юніт 4-6”.
Розмір стільниці 700*500 мм. Вага 8,9кг.
Стіл регулюється у залежності від зросту учнів та групи зросту:  висота стільниці - 640, 700, 760 мм відповідно для 4-ї, 5-ї та  6-ї ростової групи.


Стільниця має антисколіозний виріз з боку учня, що забезпечує ергономічність форми та убезпечує сидячого від викривлення осанки. Кут нахилу стільниці регулюється від 0 до 44 градусів з швидким та плавним регулюванням за допомогою механізмів Multiflex. Під стільницею встановлено полицю.

Бокові стійки столу металеві,  регулюються по висоті, виготовлені  з круглих труб D32 × 1,5 мм та D25 × 1,5 мм. В верхній частині бокових стійок використовується квадратна труба  20 × 20 × 1,2 мм.

Регулювання по висоті здійснюється за допомогою 2-х телескопічних муфт з 4-ї по 6-у зростові групи, меблевими між секційними стяжками по отворах каркасу і ніжки, між якими встановлена пластикова перехідна втулка 32 – 25 мм, що забезпечує плавність регулювання, усуває скрипіння та подряпини.

Одночасно скріплюється і стяжка. Вона добавляє жорсткості конструкції. Покриття металевих частин – напилення порошкової фарби сірого кольору. Всі виступаючі закінчення металевих деталей закриті пластиковими заглушками, що запобігає травмуванню учнів та пошкодженню підлоги. На обох стійках металевого каркасу столу наявні гачки для підвішування рюкзаків.

Деревинні деталі столу  – стільниця, полиця та екран виготовлені з плит ламінованих ДСП емісії класу Е1, товщиною 16 мм. Всі кути стільниці – заокруглені. Стільниця личкується кромкою ПВХ товщиною 2 мм, інші деталі – крайкою ПВХ товщиною 0,6 мм. Колір елементів ДСП столу: Бук (або Дуб Молочний, або Білий, або…).

Стілець “Юніт 4-6”.
Габаритні розміри виробу: 380х440мм. Вага 4,5 кг.
Стілець регулюється у залежності від зросту учнів та групи зросту:  висота сидіння -  380, 420, 460 мм відповідно для 4-ї, 5-ї та 6-ї ростової групи.
Відповідно висота спинки стільця 740, 780 і 820 мм відповідно.

Бокові стійки стільця металеві, регулюються по висоті, виготовлені з круглих труб D32 × 1,5 мм та D25 × 1,5 мм. В місці кріплення сидіння використовується квадратна труба 20 × 20 × 1,2 мм.
Регулювання по висоті здійснюється за допомогою 2-х телескопічних муфт з 4-ї по 6-у зростові групи, меблевими між секційними стяжками по отворах каркасу і ніжки, між якими встановлена пластикова перехідна втулка 32 – 25 мм, що забезпечує плавність регулювання, усуває скрипіння та подряпини.
Одночасно скріплюється і стяжка. Вона добавляє жорсткості конструкції. Покриття металевих частин – напилення порошкової фарби сірого кольору.
Всі виступаючі закінчення металевих деталей закриті пластиковими заглушками, що запобігає травмуванню учнів та пошкодженню підлоги. На обох стійках металевого каркасу столу наявні гачки для підвішування рюкзаків.
Сидіння та спинка  виготовлені з гнуто-клеєної фанери (товщиною 8-9 мм) та вкриті лаком на водній основі без сторонніх запахів. Колір: Бук натуральний. Розмір спинки 380 х 200 мм. Розмір сидіння 380 х 390 мм. Кріплення спинок та сидінь до каркасу стільців учнівських здійснюється за допомогою болтів спеціальної грибоподібної форми та гайок, що убезпечують від отримання травм та пошкодження одягу .

Click to order